Hendrikx Fluorescent Minerals


Colorgems is een samenwerking aangegaan met Hendrikx Fluorescent Minerals (HFM) om prachtige maatwerk fluorescentiekasten te kunnen leveren aan onze klanten. HFM levert schitterend maatwerk af, volledig volgens specificaties en Colorgems voorziet de UV verlichtingstechniek in deze kasten.

Hendrikx Fluorescent Minerals

 

Mijn naam is Martijn Hendrikx en heb een passie voor fluorescerende mineralen. Vanuit die passie zijn er veel ideeën ontstaan en vanuit die ideeën kwam ik al snel een aantal knelpunten tegen. Waar deze hobby bijvoorbeeld in Amerika een veel breder publiek heeft weten te bereiken, is het in ons land in opmars. Hierdoor is het soms moeilijk om aan specifieke materialen te komen, bijvoorbeeld UV lampen en natuurlijk de juiste mineralen. 

Het is een snel groeiende hobby waarbij ik veel mensen ontmoet die dezelfde passie ervaren.

Vanuit deze passie voor fluorescerende mineralen heb ik Wim Bruines leren kennen en is er een zeer goede vriendschap ontstaan. Vanuit deze vriendschap en gedeelde hobby hebben we onze krachten gebundeld en kunnen wij u zeer mooie producten leveren.

 

Mijn specialiteit ligt bij het bouwen van displaykasten, kasten die speciaal bedoeld zijn voor fluorescerende mineralen.

Het maken van een kast lijkt misschien simpel, maar u moet met veel zaken rekening houden (soort en hoeveelheid verlichting, veiligheid vanwege UV licht).

De wensen van de klant staan voorop en daarbij is bijna alles mogelijk.

Ik werk met verschillende materialen zoals staal en hout. De producten die ik maak hebben een eigentijds en modern karakter. 

 

U bent in het geheel vrij ons om advies te vragen, zo ook als u bijzondere wensen hebt met betrekking tot het maken van een displaykast voor uw mooiste mineralen.

 

Graag nodig ik u uit om eens een kijkje te nemen op mijn Instagram account, hendrikxfluorescent, voor meer ideeën en mogelijkheden.