Hand geslepen sieraden uit eigen atelier. Het bijzondere is dat wij met fluorescerende mineralen werken om de verschillende sieraden van te maken. Elk stuk is uniek en wordt apart geplaatst. Houd de webwinkel in de gaten!

Hieronder staan een aantal mineralen waar mee wordt gewerkt


Nieuwe hangers worden gemaakt en staan binnenkort op de webwinkel / More pendants are being made and we be soon available on the webshop


Sodaliet/Eudialiet uit Groenland.

Sterk oranje fluorescerend. De rode Eudialiet geeft in daglicht een prachtige contrastkleur aan het groene Sodaliet.

Groene Sodaliet uit Groenland.

Zeer sterk oranje fluorescerend. Onder UV geeft de intens oranje fluorescentie een prachtig contrast met de stukjes zwart.

Stronio-Aragoniet uit Italië. Zeer mooi rood/roze fluorescerend door de aanwezigheid van Samarium in het mineraal. Er zitten ook geregeld groen fluorescerend stipjes in de steen. Bij elkaar geeft dit een prachtig effect onder UV.

Werneriet uit Canada. Zeer sterk geel fluorescerend mineraal die er echt uitknalt. Een klassieker onder de fluorescerende mineralen.

Fluoriet uit verschillende delen van de wereld. Dit mineraal kan natuurlijk niet ontbreken, het woord fluorescentie is van dit mineraal afgeleid. Blauw fluorescerend onder UV.


Strontio-Aragoniet hanger

Driehoekige Strontio-Aragoniet hanger. Dit mineraal fluoresceerd prachtig diep rood/roze onder UV.

€ 9,95

  • Uitverkocht

Werneriet hanger

Zeer sterk geel fluorescerende hanger gemaakt van Werneriet uit Otterlake Canada

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Hackmaniet hanger

Vrije vorm geslepen hanger met zijwaarts boorgat voor bevestiging. Zeer apart, zeldzaam en oud materiaal uit Groenland. De witte matrix is sterk tenebrescerend onder kortgolvig UV licht en kleurt diep paars.

€ 9,95

  • Uitverkocht