Agenda


AANKOMENDE BEURZEN


3-2-2019

Colorgems staat dit jaar weer op de Mineralogica beurs in Hengelo. Klik op de foto om de informatie van Mineralogica te openen.

We hopen u graag te zien op zondag 3 februari!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres: Hotel van der Valk, Bornsestraat 400, Hengelo

16-3-2019

Colorgems staat dit jaar weer op de mineralen en fossielen beurs van Geode Zwijndrecht. Klik op de foto om de informatie van Geode Zwijndrecht te openen.

We hopen u graag te zien op zaterdag 16 maart!

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: in het Develstein College, Develsteinsingel 5

ARCHIEF


21-10-2018

Op zondag 21 oktober staat Colorgems dit jaar voor het eerst op de mineralen en fossielen beurs van Gea Amstelveen. Klik op de foto om de informatie van Gea Amstelveen te openen.

We hopen u graag te zien op zondag 21 oktober!

 

 

 

 

 

 

 Locatie: De Meent ontmoetingscentrum, Orion 3 te Amstelveen

11-11-2018

Colorgems staat ook dit jaar op de Geosfeer mineralenbeurs op 11 november. We zullen aanwezig zijn met een grote voorraad fluorescerende mineralen en lampen

In de expositie ruimte zal onze fluorescentie tentoonstelling weer aanwezig zijn met allemaal prachtige topstukken. We hopen u weer graag te zien. Tot 11 november!

 

 

 

 

Locatie: De Berghplaets, Sportstraat 3, 5351 BZ  BERGHEM

17-11-2018

Colorgems staat dit jaar weer op de mineralen en fossielen beurs van Geode Zwijndrecht. Klik op de foto om de informatie van Geode Zwijndrecht te openen.

We hopen u graag te zien op zaterdag 17 november!

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: in het Develstein College, Develsteinsingel 5

4-2-2018

Colorgems staat dit jaar voor het eerst op de Mineralogica beurs in Hengelo. Klik op de foto om de informatie van Mineralogica te openen.

We hopen u graag te zien op zondag 4 februari!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres: Hotel van der Valk, Bornsestraat 400, Hengelo

18-11-2017

Colorgems staat dit jaar voor het eerst op de mineralen en fossielen beurs van Geode Zwijndrecht. Klik op de foto om de informatie van Geode Zwijndrecht te openen.

We hopen u graag te zien op zaterdag 18 november!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdresHet Develsteincollege, Develsteinsingel 5, Zwijndrecht

12-11-2017

Colorgems staat ook dit jaar op de Geosfeer mineralenbeurs op 12 november. We zullen aanwezig zijn met een grote voorraad fluorescerende mineralen en lampen

In de expositie ruimte zal onze fluorescentie tentoonstelling weer aanwezig zijn met allemaal prachtige topstukken. We hopen u weer graag te zien. Tot 12 november!

 

 

 

 

Adres: De Berghplaets, Sportstraat 3, 5351 BZ  BERGHEM

8-10-2017

Op zondag 8 oktober zal Colorgems voor het eerst aanwezig zijn op de mineralen en fossielenbeurs georganiseerd door Stichting Geologische Kring Den Bosch. Tevens zal onze fluorescentie expositie aanwezig zijn!

We zien u graag op zondag 8 oktober!

6/7-5-2017

Op 6 en 7 mei is Colorgems weer present op de Minerantbeurs. We zullen weer een mooi assortiment fluorescerende mineralen aanbieden en de laatste ontwikkelingen in onze uv-lampen laten zien.

Er zal tevens een leuke verloting plaatsvinden.

We zien u graag op 6 en 7 mei in Antwerpen

16-3-2016

Op 16 Maart zal Colorgems een presentatie over fluorescentie en fluorescerende mineralen geven tijdens een clubavond van Geo Oss. 

Er zal uitgelegd worden wat fluorescentie eigenlijk is en wat er nodig is om dit te kunnen waarnemen. 

Wereldwijd zijn er slechts een beperkt aantal vindplaatsen waar deze mineralen in grote hoeveelheid voorkomen, een aantal zullen worden toegelicht met prachtige voorbeelden.

 

Meer info is te vinden op: http://geo-oss.nl/clubavonden.php

 

20-11-2016

Colorgems staat op de Geosfeer mineralenbeurs op 20 november. We zullen aanwezig zijn met een grote voorraad fluorescerende mineralen en lampen

In de expositie ruimte zullen we onze fluorescentie tentoonstelling laten zien. We hopen u weer graag te zien. Tot 20 november!

 

 

 

 

Adres: De Berghplaets, Sportstraat 3, 5351 BZ  BERGHEM

22/23-10-2016

Colorgems staat op de Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk op 22 en 23 oktober. We zijn weer aanwezig met een mooie voorraad fluorescerende mineralen en lampen. Voor de bezoekers is er weer een mooie fluorescentie tentoonstelling te zien in onze lichtdichte demonstratietent.

 

 

 

Colorgems bied u graag de mogelijkheid om deze beurs met korting te bezoeken. Normaal gesproken betaal je voor één entreebewijs aan de kassa €7,00. Via onze kortingscode betaal je €4,00 ! 

Kies bij het bestellen van uw tickets voor de optie met kortingscode en vul de volgende code in:

COLORGEMS2016MIN

LET OP: De kortingscode is geheel in hoofdletters. 

Tot 22 en 23 oktober!

 

 

Adres: Volmerlaan 12 | 2288 GD Rijswijk

24-4-2016

24-4 Bezoek aan de Hohenlimburger steengroeve in Duitsland. Erg leuke dag en heerlijk om in de diepe aardlagen op zoek te gaan naar de verborgen holtes waar mogelijk calciet kristallen zich gevormd hebben.

Als kers op de taart bleken bij terugkomst menig stuk calciet geel/wit te fluoresceren onder de uv-lampen

16/17-4-2016

Colorgems staat op de Minerantbeurs in Antwerpen op 16 en 17 april. We zullen er staan met een mooie voorraad fluorescerende mineralen en handlampen. Als klap op de vuurpijl zullen we ook complete fluorescentie kasten aanbieden en een mooie showcase waar alle mineralen te bewonderen zijn onder de UV lampen.

Tot 16 en 17 april!

Colorgems op de Minerantbeurs Antwerpen 16/17 april 2016.

 

3-2-2016               Colorgems staat online in de nieuwe stijl